Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Bush Özgürlük enstitüsü kuracak (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/10093-bush-ozgurluk-enstitusu-kuracak.html)

ceyLin 24 November 2008 20:48

Bush Özgürlük enstitüsü kuracak
 
Bush ÖZGÜRLÜK enstitüsü kuracak


ABD Başkanı George W. Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] görevini Obama'ya devrettikten sonra bir kütüphane ve bir Özgürlük Enstitüsü kuracak.




DEMOKRASİYİ "YAYGINLAŞTIRMAK" İÇİN
George W. Bush'un eşi Laura Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Peru'da yayımlanan Comercio gazetesine verdiği mülakatta[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Başkan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yerleşeceğimiz Dallas'ta bir kütüphane ve bir Özgürlük Enstitüsü inşa ettirecek'' açıklamasında bulundu.

Bush'un başkent Lima'daki Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği zirvesine katıldığı sırada mülakat veren Laura Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Enstitü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bizim için çok önem taşıyan sorunlar üzerinde çalışma fırsatı sağlayacak'' dedi.

Eşki bir öğretmen olan Laura Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öğretmenliğe geri dönmek istediğini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrıca Afganistan'da kadın hakları için çalışmak da istediğini de bildirdi.


Saat: 13:21

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2