Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Rusya'dan Taciz Ateşi açıklaması (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/10096-rusyadan-taciz-atesi-aciklamasi.html)

ceyLin 24 November 2008 20:51

Rusya'dan Taciz Ateşi açıklaması
 
Rusya'dan TACİZ ATEŞİ açıklaması


Bizimle ilgisi yok.



Gürcistan'dan tek yanlı bağımsızlığını ilan eden Güney Osetya'daki Rus birliklerinin temsilcisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikhail Saakaşvili ve Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaczynski'nin araç konvoyuna taciz ateşi açılmasıyla ilgili olarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Rus askerlerinin bu olayla bir ilgisi olmadığını'' söyledi.

İnterfaks Ajansı'ndaki habere göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Güney Osetya'daki Rus barış gücü temsilcisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Rus askerlerinin bu olaya karıştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını savundu.

Gürcü haber ajansları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Saakaşvili ve Kaczynski'yi taşıyan araç konvoyuna[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Güney Osetya'daki sorunlu bölgede bulunan Akhalgori kentine girmek istedikleri sırada kimliği belirsiz kişilerce taciz ateşi açıldığını duyurmuş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kimsenin yaralanmadığı olayın ardından Gürcistan Parlamentosu Başkanı David Bakradze de bölgede meydana gelen olayın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Rusya'nın Gürcistan'ı işgal girişiminin halen sürdüğünün açık bir göstergesi olduğunu söylemiş ve bu olayın uluslararası toplum tarafından kınanmasını istediklerini kaydetmişti.

AA


Saat: 20:26

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2