Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Brezilya'da Şiddetli Yağışlarda 59 Ölü (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/10337-brezilyada-siddetli-yagislarda-59-olu.html)

ceyLin 25 November 2008 13:08

Brezilya'da Şiddetli Yağışlarda 59 Ölü
 
Brezilya'nın güneyinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şiddetli yağışların neden olduğu sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 59'a yükseldi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evlerini terk etmek zorunda kalanlar da 43 bini geçti.

Afet nedeniyle acil durum ilan edilen Santa Catarina eyaletinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arama kurtarma çalışmaları helikopterler ve teknelerle sürdürülüyor. Yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çok sayıda kişinin halen kayıp olduğunu ve can kaybı sayısının daha da artabileceğini belirtiyor.

Santa Catarina Valisi Luis Henrique Silveira[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eyaletteki sel ve toprak kaymalarının 1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]5 milyon kişiyi etkilediğini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 150 bin kişinin elektriksiz kaldığını söyledi.

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] federal hükümetin eyalete her türlü desteğe hazır olduğunu açıkladı.


Saat: 05:23

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2