Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Endonezyalı Katliam Kurbanları için Tazminata Ret (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/10338-endonezyali-katliam-kurbanlari-icin-tazminata-ret.html)

ceyLin 25 November 2008 13:09

Endonezyalı Katliam Kurbanları için Tazminata Ret
 
Hollanda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Endonezya'nın bağımsızlık savaşı sırasında Hollandalı askerlerce katledilenlerin ailelerine zaman aşımı nedeniyle tazminat ödemeyecek.

Endonezya'nın Cava adasında 9 Aralık 1947'deki meydana gelen olaydan kurtulan bir kişi ile öldürülen 9 kişinin akrabasının[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hollanda devletinden tazminat istediği davanın zaman aşımına uğradığı belirtildi.

Davacıların avukatı Liesbeth Zegveld[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hükümet avukatından davanın çok eski olması nedeniyle dinlenmeyeceği yazısının kendilerine ulaştığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu karar karşısında şaşırdığını söyledi.

Hollanda hükümetinin daha önce üzüntülerini ifade ettiği olay[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 61 yıl sonra halen tartışılıyor.

Endonezya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 2. Dünya Savaşı'nın sona erdiği 1945'te Hollanda sömürgeciliğini sona erdirerek bağımsız olmuştu.


Saat: 07:22

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2