Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Uluslararası Emmy Televizyon Ödülleri (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/10346-uluslararasi-emmy-televizyon-odulleri.html)

ceyLin 25 November 2008 13:10

Uluslararası Emmy Televizyon Ödülleri
 
ABD'de verilen Uluslararası Emmy ödüllerinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İngiliz televizyon yapımları 10 kategoriden 7'sini kazandı.

İngiliz yapımlarından drama dalında "Life on Mars"[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] komedi dalında "The I.T.Crowd"[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sanat programı dalında "Strictly Bolshoi"[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuk programı dalında "Shaun the Sheep" ve belgesel dalında "The Beckoning Silence" birinci oldu.

Uluslararası Emmy ödüllerinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en iyi aktör olarak yine İngiliz yapımı "Maxwell"deki rolüyle David Suchet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en iyi kadın oyuncu ise diğer İngiliz yapımı "Forgiven" deki rolüyle Lucy Cohu seçildi.

Emmy ödüllerini diğer 3 dalda kazananlar ise Ürdün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Arjantin ve Hollanda yapımı programlar oldu.


Saat: 08:16

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2