Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   İngiltere'de Yabancıya "Parmak İzli" Kimlik (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/10363-ingilterede-yabanciya-parmak-izli-kimlik.html)

ceyLin 25 November 2008 13:55

İngiltere'de Yabancıya "Parmak İzli" Kimlik
 
İngiltere'de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AB dışı ülkelerden öğrenciler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İngilizlerle evli olanlar ve işi dolayısıyla sürekli oturma izni bulunanlara parmak izinin de yer aldığı kimlik kartlarının dağıtımına başlandı.

İçişleri Bakanlığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 2015'e kadar ülkedeki yabancıların yüzde 90'ının bu kimlik kartlarını almış olacağını bildirdi.

Ücret karşılığı verilen kimlikte isim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] soyad[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğum tarihi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğum yeri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] milliyeti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İngiltere'de bulunma sebebi ve parmak izi gibi ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

Muhafazakar Parti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uygulamanın terör ve yasa dışı göçü engellemeyeceğini ve pahalı olduğunu belirtirken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hükümet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] işverenin iş isteyenin vize ve diğer yasal durumlarını da görebileceği kimlik sayesinde kaçak işçiliğin büyük ölçüde engelleneceği görüşünü savunuyor.


Saat: 04:46

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2