Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Viyana'da 'Çocuk katili İsrail' sesleri (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/25164-viyanada-cocuk-katili-israil-sesleri.html)

HaZzAn 5 January 2009 13:05

Viyana'da 'Çocuk katili İsrail' sesleri
 
Avusturya-Viyana’da bulunan 40 sivil toplum örgütünün öncülüğünde binlerce insan Filistin için bir araya geldi.

Viyana’da dün öğlen saatlerinde, İslamic Glaubensgemeisnschaft’ın da aralarında bulunduğu 40 sivil toplum örgütünün desteği ile düzenlenen mitinge on bini aşkın Viyanalı vatandaş katıldı. Filistin’de yapılan katliama dikkat çekmek ve İsrail’i kınamak üzere yapılan mitingde göstericiler çok sayıda afiş ve pankartlar ile yürüyüş yaptılar.
Viyanalı vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, artık bu kanın durması gerektiğini, masum ve günahsız çocukların ölmemesini ve biran önce bölgede barış ortamı sağlanması gerektiğini vurguladılar.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yapılan mitingde İsrail’in masum insanları hedef alması ve yapılan saldırıların, çok sayıda çocukların ve masum insanların oluşturduğu ölümlerle sonuçlanması göstericiler tarafından büyük ölçüde tepki gördü.

Binlerce insanın katıldığı gösteride,”Terörist İsrail”, “Gazze’ye özgürlük”, “Çocuk katili İsrail” ve “İnternasyonel soykırımcı USA, İsrail” sloganları atıldı.


Saat: 22:53

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2