Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Obama Örümcek Adam (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/27560-obama-orumcek-adam.html)

ceyLin 9 January 2009 18:21

Obama Örümcek Adam
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Örümcek Adam hayranı Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Örümcek Adam"ın son sayısında bir çizgi kahraman olarak yer aldı.



ABD'de 20 Ocak'ta başkanlık görevini devralmaya hazırlanan Barack Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Amerikan Marvel Comics şirketinin çizgi romanı "Örümcek Adam"ın son sayısında bir çizgi kahraman olarak yer aldı. Renkli baskı çizgi romanın kapağında da Obama'nın çizgi resmi kullanıldı.

Küçük bir çocukken Örümcek Adam çizgi romanlarını biriktirdiği bilinen Obama için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Marvel Comics'in son sayısı bir jest olacak.

Marvel'ın baş editörü Joe Quesada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "kendileri gibi birini" Beyaz Saray'da görmekten duydukları memnuniyeti ifade etmek için Obama'nın yemin törenini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Örümcek Adam'ın son sayısında konu aldıklarını kaydetti.

Bu özel sayıdaki hikaye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Örümcek Adam'ın alternatif kişiliği Peter Parker'ın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Obama'nın yemin töreninde fotoğraf çekerken birbirine tıpatıp benzeyen iki Obama olduğunu fark etmesiyle başlıyor.

Kısa süre içinde ABD'nin başkanı olacak kişinin Örümcek Adam'a ihtiyacı olacağına kanaat getiren Parker[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] basketbol oynayarak gerçek Obama'nın kim olduğunu ortaya çıkarıyor.

Kötü basketbol oynayan Obama taklidi ise Örümcek Adam'ın yumruklarına hedef oluyor. Bu durumun ardından Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tıpkı basketbolcuların yaptığı gibi yumruk tokuşturarak Örümcek Adam'a teşekkür ediyor.

Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha önce bir konuşmasında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] küçükken Örümcek Adam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Conan çizgi romanlarını biriktirdiğini söylemişti. Illinois senatörü Obama'nın internet sayfasında yer alan bir resimde Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başka bir çizgi roman kahramanı olan Süpermen'in heykeli önünde görülüyor.

Barack Obama'nın resminin kapakta yer alacağı Örümcek Adam'ın son sayısı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 14 Ocaktan itibaren ABD'de 3[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]99 dolardan satışa sunulacak. Bu sayının satış rekoru kırması öngörülüyor.


Saat: 06:28

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2