Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   İsrail Sivillerin Barındığı Evi Vurmuş (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/27562-israil-sivillerin-barindigi-evi-vurmus.html)

ceyLin 9 January 2009 18:23

İsrail Sivillerin Barındığı Evi Vurmuş
 
BM[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail'in sivillerin barındığı bir evi bombardımanda vurduğunu ve 30 sivili öldürdüğünü açıkladı.



BM[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail ordusunun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu hafta başında Gazze Şeridi'nde onlarca sivili barındırdığı bir evi bombardımanda vurması sonucu 30 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
BM İnsani İşler Koordinasyon Bürosu (OCHA) tarafından hazırlanan rapora göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail askerleri 4 Ocakta Gazze'nin merkezindeki Zeytun mahallesinde bir eve 110 Filistinliyi sığınmaları için yerleştirdi ve bu kişileri evden çıkmamaları konusunda uyardı.

Görgü tanıklarına dayanılarak hazırlanan raporda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu evin daha sonra İsrail'in açtığı ateşte isabet aldığı ve 30 kadar kişinin öldüğü kaydedildi.

İsrail ordu sözcülüğü ise raporda belirtilen olayın araştırıldığını bildirdi.

Filistinli sağlık görevlileri 5 Ocakta yaptıkları açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail tank ateşinde isabet alan bir evde aynı aileden 12 kişinin öldüğünü kaydetmişti. Görevliler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ölü sayısının[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] enkazdaki diğer cesetlerin çıkarılmasıyla 30'u bulduğunu belirtmişti.


Saat: 04:36

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2