Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Obama'dan sürpriz İran açıklaması (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/28511-obamadan-surpriz-iran-aciklamasi.html)

ceyLin 11 January 2009 21:16

Obama'dan sürpriz İran açıklaması
 
Barrack Obama "İran'a yeni bir yaklaşım sergileyeceğiz" dedi ve ülkeden yapmasını istediği şeyi açıkladı.

Beyaz Saray'da 20 Ocak'ta yemin ederek göreve başlayacak ABD'nin seçilmiş Başkanı Barack Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "İran konusunda yeni bir yaklaşım izleyeceğiz" dedi.

ABD televizyon kanalı ABC'ye açıklamada bulunan Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İran konusunda yapacağı açılımla en radikal değişimlerden birine imza atacaklarını söyledi.

HİZBULLAH'A DESTEK ENDİŞE VERİCİ

İran İslam Cumhuriyeti'nin Lübnan'daki Şii Hizbullah örgütünü desteklemesi ve uranyum zenginleştirme çabalarının kendisine en çok endişelendiren konular olduğunu belirten Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Nükleer faaliyet Ortadoğu'da yeniden silahlanma tehlikesini beraberinde getiriyor" dedi.

İRAN ULUSLARARASI BİR AKTÖR GİBİ DAVRANMALI

20 Ocak'ta göreve başlayacak Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İran halkının beklentilerini boşa çıkarmamak için bir işaret vermek istediklerini söyledi. İran'dan uluslararası bir oyuncunun takınacağı bir davranış beklediklerini vurgulayan Obama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yöndeki politika değişikliği için hazırlıkların sürdüğünü dile getirdi.


Saat: 02:01

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2