Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Pakistanlı kadınlardan Gazze protestosu (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/28822-pakistanli-kadinlardan-gazze-protestosu.html)

ceyLin 12 January 2009 15:23

Pakistanlı kadınlardan Gazze protestosu
 
Pakistan'ın Karaçi kentinde binlerce kadın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail'in Gazze'deki saldırısını protesto etti.
12 Ocak 2009
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
İslami Cemaat Partisi tarafından düzenlenen ve katılımcıların büyük bölümünün çocuklarıyla katıldığı gösteride[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Amerika ve İsrail'i boykot edin" yazılı pankartlar taşındı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "dünya barışı karşısındaki en büyük engel" olarak nitelenen İsrail'e karşı cihat çağrısında bulunuldu ve İsrail bayrağı yakıldı.

Parti yetkilisi Gafur Ahmed[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] BM Güvenlik Konseyinin acil ateşkes kararına rağmen İsrail'in saldırılarına devam etmesinin acı verici olduğunu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail'in ABD Başkanı George Bush'tan destek gördüğü için böyle davrandığını söyledi.

Polis yetkililerine göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gösteriye yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

AA


Saat: 01:11

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2