Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Bush'un son sözleri... (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/29160-bushun-son-sozleri.html)

ceyLin 13 January 2009 09:09

Bush'un son sözleri...
 
ABD Başkanı olarak son basın toplantısını düzenleyen George W. Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni başkanı bekleyen en büyük tehdidin ülkeye muhtemel bir saldırı olduğunu savundu.

Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seçilmiş başkan Barack Obama'nın Amerika'ya "zarar vermek isteyen" düşmanlarla yüz yüze kalacağını söyledi. Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Obama ve destekçileri için en büyük tehdidin bu olduğunu ileri sürdü. Kuzey Kore'nin "hala bir problem" olduğunu belirten Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İran'ın da "hala bir tehdit" olduğunu kaydetti.

Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ortadoğu için iki devletli çözüm önerisini de yineledi. Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hamas'ın roket saldırılarını sonlandırması halinde "sürdürülebilir" ateşkesin olabileceğini söyledi. "İsrail'in kendini savunma hakkı" olduğunu yineleyen Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tel Aviv'in sivil kayıplar konusunda dikkatli olması gerektiğini kaydetti.

Başkan Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Irak'ta demokrasinin galip gelip gelmeyeceğini bilmediğini de itiraf etti. Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Irak'a 30 bin ek asker göndermenin doğru karar olduğunu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu kararla şiddet seviyesinin düştüğünü kaydetti. Bush[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Uzun dönemdeki sorun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] demokrasinin galip gelip gelmeyeceği. Bu gelecek başkanların sorunu." diye konuştu.


Saat: 06:41

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2