Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Annesi öldükten iki gün sonra doğdu (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/29451-annesi-oldukten-iki-gun-sonra-dogdu.html)

ceyLin 13 January 2009 14:12

Annesi öldükten iki gün sonra doğdu
 
Karısını kaybetmenin üzüntüsü ve baba olmanın buruk sevinciyle ağlayan Mahmud Soliman’ın trajedisini anlatmaya yetmiyor gözyaşları.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]41 yaşındaki Jayne Soliman geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti. Resmi raporlarda beyin ölümünün gerçekleştiği yazılan Bayan Soliman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalbi hala attığı için ve hamile olduğu için makineye bağlı yaşatılıyordu.

İlk görüşte aşık olup evlendiği Mısırlı eşi Mahmud Soliman’ı ise hayatının en zor kararı bekliyordu. Doktorlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] henüz 26 haftalık bebeği sezaryanla alabileceklerini ama anneyi yaşatmak için artık hiç bir şansları kalmadığını söylediler. Mahmud Soliman karar verdi ve prematüre bebek sezaryenle doğuruldu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] annenin bağlı olduğu makinenin fişi çekildi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]903 gram ağırlığında doğan bebeğin adını Aya koyan babası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ölü karısından sonra bebeğini de öptü. Minik bebek doğduktan sonra bir an annesinin omuzlarına yatırıldı ve sonra babasının kucağına verildi. 29 yaşındaki baba Mahmud Soliman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kızının adının Kuran-ı Kerim’de de geçen ‘mucize’ anlamına geldiğini söyledi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]1989 yılında İngiltere Artistik Patinaj şampiyonu ve dünya yedincisi olan Jayne Soliman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir süre sonra kariyerini bırakmış ve kayak hocalığına başlamıştı. Dubai’de olduğu bir sırada da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eşi olacak Mahmud Soliman ile tanışmıştı.

Hukuk fakültesi mezunu olan Bay Soliman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Jayne ile ilk karşılaştıklarında ona aşık olduğunu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vefat eden eşinin ilk başllarda aralarındaki yaş farkı nedeniyle buna çok yanaşmadığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ancak evlendikten sonra hayatlarının harika olduğunu söylüyor. Müslüman olan Mahmud Soliman ile evlenmeden önce[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] islam dinini seçen Jayne’in harika bir eş ve eğer yaşasaydı harika bir anne olacağını söylüyor Bay Soliman.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Hamileliğinin 26 haftasını sorunsuz yaşayan Bayan Soliman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiç bir problemi olmadığı için kayak öğretmenliğine de devam ediyordu. Ancak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir gün işten döndükten sonra yatak odasında başının çok ağrıdığını söyledikten sonra bayıldı.

Helikopter ambulans ile Oxford’daki John Radcliffe Hastanesi’ne kaldırılan kadının[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyninde hızla büyüyen bir tümör olduğu ve bunun beyindeki damarları şişerek patlattığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu nedenle de beyin kanamasına neden olduğu anlaşıldı.

Bir kaç hafta içinde oluşup beyin damarlarını patlattığı belirtilen tümör nedeniyle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyin ölümü gerçekleşen Jayne Soliman’ın kocasının şimdi tek tesellisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kızının doğmuş olması. Doktorlar ise babanın yaşadığı trajedinin bire bir tanığı oldukları için Aya’yı yaşatmak adına her şeyi yapıyorlar.


Saat: 08:28

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2