Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   "dubai yarış karnavalı" başladı... (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/30643-dubai-yaris-karnavali-basladi.html)

ceyLin 18 January 2009 20:49

"dubai yarış karnavalı" başladı...
 
Dünyanın en önemli at yarışı organizasyonlarından olan ve büyük bir şölenle başlayan "Dubai Yarış Karnavalı" devam ediyor.

Makhdoum ailesi tarafından 1996 yılında Dubai'yi bir ilgi merkezi haline getirme amacıyla "Dubai Alışveriş Festivali" içinde yapılmaya başlanan ve zamanla dünyanın en fazla para ödülü veren şampiyonası haline gelen "Dubai Yarış Karnavalı"'nda 28 Mart'a kadar toplam 17 grup koşu yapılacak.

Yarışçılığın yanı sıra festival havasında geçen Dubai turizmine de büyük katkı sağlayan karnaval yaklışık 3 ay sürecek. Dünya gündemindeki yerini de alan yarışlar ve karnavalda verilen ikramiyeler ve görsel şölenin yanı sıra başka ülkelerden de gelen safkanların büyük kapışmasına sahne olacak. Karnaval[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 28 Mart günü yapılacak biri arap atlarına mahsus 7 yarış ve toplam 21 milyon 250 bin dolar ikramiyenin dağıtılacağı Dubai World Cup miting günü ile sona erecek.

Türkiye Joaaa Kulübü'nün de listesine aldığı koşuların tarihleri şöyle;

(CİHAN)


Saat: 07:21

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2