Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Putin'in resmi 1.1 milyon dolara satıldı (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/30809-putinin-resmi-1-1-milyon-dolara-satildi.html)

ceyLin 19 January 2009 14:01

Putin'in resmi 1.1 milyon dolara satıldı
 
Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in bir resmi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayır için düzenlenen bir müzayedede 1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]1 milyon dolara satıldı.

Rus liderin resmi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Saint Petersburg'da bir hastane[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir kilise ve bir kanser kliniği yapmak için düzenlenen törende[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 37 milyon rubleye (1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]1 milyon dolar) satın alındı.

Resmi satın alan Moskova'daki resim galerisi sahibi olan Natalya Kurnikova[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] resmi “türünün tek örneği olduğu” için satın aldığını söyledi.
Müzayedede değişik meslek gruplarından ünlü Ruslar'ın yaptığı eserler satışa sunuldu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'in resminin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eserler arasında en yüksek fiyata satıldığı bildirildi. Opera şarkıcısı Anna Netrebko'nun yaptığı bir resim ise 1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]1 milyon rubleye (34 bin dolar) alıcı buldu.


Saat: 13:19

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2