Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   3 çocuk kurşuna dizildi (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/32229-3-cocuk-kursuna-dizildi.html)

ceyLin 24 January 2009 10:49

3 çocuk kurşuna dizildi
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Dünyanın ekran başında izlediği katliamın detayları yeni ortaya çıkıyor. Filistinli Sema'nın başına gelenler gibi.


BBC muhabiri Christian Fraser[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gazze'de bir hafta önce bir hastanede gördüğü küçük Filistinli kızı Belçika'da bir hastanede buldu.

Kızla ve ailesiyle konuştu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Başka tanıklarla da konuştu. Ve sonunda İsrail ordusuna gidip yaşananları anlattı. Olayın yerini ve saatini verdi. İsrail ordusu olayı araştırma sözü verdi..

Ve işte Fraser'ın kaleminden o dehşet anları:

"Sema Abid Rabbo'yu bir hafta önce[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] El Ariş hastanesinde görmüştüm. Gazze'den Belçika'ya nakledilmiş. Sema'ya refakat eden amcasının şok edici iddiaları üzerine Gazze'ye gelir gelmez babasını aramaya başladım. Sema'nın babası Halid Abid Rabbo'yu tamamen harabeye dönen Cebaliye'deki evlerinin enkazı başında buldum. Burada ayakta kalmış bir ev bile yok.

Tanktan çıkan asker 3 çocuğa ateş etti

Baba[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Halid Abid Rabbo[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 10 metre ötesini işaret ederek "Tanklar buradaydı. Dışarı çıkmamızı istediler. Önce kadınlar sonra da üç kızım. 4 yaşındaki Sema[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 7 yaşındaki Suad ve iki yaşındaki Emel." diye anlattı.
Beyaz bayraklar asılı evlerinin önünde beklerken İsrail tanklarından çıkan bir asker[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] M16 tüfeğiyle üç çocuğu da vurmuş. Ailenin üç ferdinden bu anlatılanları ayrı ayrı dinledim.

Çocukları 2 saat yerde bekletmişler

Bize bir hafta önce El Ariş'te anlatılanlarla tamamen örtüşüyordu. Halid'in annesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sema'nın babaannesi İsrail askerlerinin çocukları 2 buçuk saat yerde kanlar içinde beklettiğini söylüyor. Daha sonra Filistinliler gelip çocukları hastaneye götürmüşler. Suad ve Emel çoktan ölmüştü.

Bir daha yürüyemeyecek

Omuriliği zedelenen ve belden aşağısı tutmayan 4 yaşındaki Sema Abid Rabbo Belçika'daki bir hastanede tedavi görüyor. Doktorlar Sema'nın muhtemelen bir daha yürüyemeyeceğini söylüyorlar. "


Saat: 04:08

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2