Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Arabistan'da bir ilk oldu (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/35965-arabistanda-bir-ilk-oldu.html)

ceyLin 7 February 2009 14:56

Arabistan'da bir ilk oldu
 
Cumhurbaşkanı Gül'e kralla gibi karşılama. Bugüne kadar hiç bir ülke liderlerini böyle karşılamadılar. Riyad'da havaalanda Gül'ü Suudi Kralı ile kraliyet ailesi ve bütün devlet erkanı karşıladı.
Gazeteci Hüsnü Mahalli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dün akşam canlı yayınlanan Siyaset Meydanı'nda Davos sonrası Arabistan'ın Türkiye'ye olan tavır değişikliğini anlattı. Mahalli progamda konuyla ilgili şunları söyledi:

"Ortadoğu'da bir şeyler oluyor. Ben Hüsnü olarak şuna inanıyorum. O gün Davos'ta Erdoğan o tavrı sergilerken içlerinden şunu kesinlikle geçirmişlerdir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 'Allah kahretsin şu Erdoğan gibi olamadık' Amerikan işbirlikçileri için söylüyorum.

Sayın Gül Arabistan'a gittiği gün havalanına yalnız kral değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bütün kraliyet ailesi bütün yetkililer karşıladı. Dünyada ilk defa oluyor.

Bush'a ve başkalarına hiç kimseye yapmadılar. İlk defa da parlamentoda konuşturdular. Bunlar çok önemli bir şey[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Suudi Arabistan gibi bir ülke. Müthiş bir şey açtı coğrafyada."



Saat: 12:40

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2