Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dünyadan Haberler (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Kürtaj yaptıran kadın ölü bulundu (https://seversintabi.com/dunyadan-haberler/42695-kurtaj-yaptiran-kadin-olu-bulundu.html)

Yorgun Yürek 11 March 2009 14:04

Kürtaj yaptıran kadın ölü bulundu
 
Almanya'nın Dortmund kenti yakınlarında, bir süre önce kürtaj yaptırmış olan ve ailesinin baskısı altında olduğu ileri sürülen genç Türk kadın G.S.'nin (20) cesedi bulundu.


Polis, bir namus cinayeti kurbanı olmasından şüphe edilen G.S.'nin cesedinin bir çiftçi tarafından ormanlık bir arazide bulunduğunu bildirdi.


Bild gazetesi, G.S.'nin, yaklaşık 1 yıl önce çalıştığı McDonalds restoranında A.P. (25) ile tanışarak birlikte olduğunu, ancak ailesinin bu ilişkiye karşı çıktığını ve kendisini Türkiye'de zorla evlendirmek istediğini yazdı.


Babasının ve kardeşinin G.S.'yi sıkça dövdükleri ve kendisinin bir kez çene kırığıyla hastaneye kaldırıldığı belirtilen haberde, G.S.'nin geçen yılın kasım ayı sonunda A.P.'den hamile kaldığı ve 5 aylık hamileyken bebeğini, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da yasa dışı bir şekilde, gizlice aldırdığı ifade edildi.


Almanya'ya döndükten sonra şiddetli kanama nedeniyle hastaneye kaldırılan G.S'nin, hastaneden ayrıldıktan 2 gün sonra ölü bulunduğu kaydedildi.


A.P., bu konuda yaptığı açıklamada, “Normal bir kadın gibi yaşamak istediği için ölmek zorundaydı. Hamile kaldığında çok sevinmiştik. Ancak Gülsüm ailesinden çok korkuyordu” diye konuştu.


Saat: 12:16

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2