Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   e-kitap (https://seversintabi.com/e-kitap/)
-   -   Masumiyet Müzesi-Orhan Pamuk (https://seversintabi.com/e-kitap/71229-masumiyet-muzesi-orhan-pamuk.html)

KokteyL 21 August 2009 12:46

Masumiyet Müzesi-Orhan Pamuk
 
Masumiyet Müzesi-Orhan Pamuk / pdf


Varlıklı bir ailenin çocuğu olan Kemal, Sibel ile nişan arifesindedir. Tam bu günlerde; yoksul, güzel,tezgahtar Füsun ile karşılaşır. Aralarında masalsı bir birliktelik başlar. Telaşlı, tutkulu, mutlu bir aşktır bu..
Kemal bir yandan Füsun'a olan aşkı bir yandan Sibel ile kuracağı yuva hayallerinden vazgeçemez. Şirkette Sibel ile, Merhamet apartmanında Füsun ile buluşmaya başlar. Herşey karışık bir bilmecedir. Kemal sibel ile nişanlanır. Buna tanık olan, onsekizine yeni girmiş Füsun, önce işten, sonra da o şehirden ayrılır. Füsun'un gidişiyle Kemal, uykusuz, mutsuz, huzursuz bir adama dönüşür...Suçunu hafifletmek için Sibel'e olanları anlatır. Zaten Sibel'in varlığı da yokluğu da Kemal'i rahatsız etmektedir. Ayrılırlar...
Kemal için artık Sibel engeli yoktur...ve Füsun ile birgün karşılaşırlar. Füsun, edabiyat meraklısı, senaryo yazarı Ferudun ile evlenmiştir. Üstelik Ferudun, başrolü Füsun'un oynayacağı, bir senaryo yazmaktadır..Amacı ise güzel karısını film yıldızı yapmaktır...Bunun için de Kemal'in parasına ihtiyacı vardır. Bu durum, Füsun ve Ferudun için kişisel bir dosluk, Kemal için ise Füsun'a yakın olmak için bir fırsattır; ve Kemal bu fırsatı çok iyi değerlendirir. Hergün Füsun' un evindedir.
Füsun film yıldızı olamaz; fakat Ferudun ile ayrılır...Artık Kemal ile birliktedir. Seneler Füsun'u değiştirmiştir...O, artık güvensiz, ilgisiz ve huzursuzdur...Bir kazada ölür.
Füsun'u hatırlatan, otuz yılın hikayesi kolleksiyon olur...Bu müze; bir hayranlık hikayesidir


Saat: 07:27

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2