Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Ekonomi - Finans - Borsa (https://seversintabi.com/ekonomi-finans-borsa/)
-   -   Villa alana ev bedava (https://seversintabi.com/ekonomi-finans-borsa/36008-villa-alana-ev-bedava.html)

ceyLin 7 February 2009 19:45

Villa alana ev bedava
 
Bir inşaat firması[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] satışları artırmak amacıyla Bir villa alana bir ev bedava kampanyası başlattı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Didim’de bir inşaat firması[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] satışları artırmak amacıyla "Bir villa alana bir ev bedava" kampanyası başlattı.
Firma sahibi Rıdvan Eşin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AA muhabirine yaptığı açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dünyada ve Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle inşaat sektöründe de ciddi sıkıntılar meydana geldiğini belirtti.
Türkiye’de inşaat sektörünün ekonomideki yerinin çok önemli olduğunu ifade eden Rıdvan Eşin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sektörde yaşanan durgunluğun 5 aileden 3’ünün krizden etkilenmesi anlamına geldiğini söyledi.
Eşin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ekonomik krizden etkilenen vatandaşlara kolaylık sağlamak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] inşaat piyasasına hareketlilik getirmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu sayede hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürmek amacıyla "Bir villa alana bir ev bedava" kampanyası başlattıklarını bildirdi.
Eşin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:
"Kampanyadaki villalarımız "king" ve "prince" adını verdiğimiz villalarımızdır. 5 oda ve bir salondan oluşan king villaları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 63 müstakil villadan oluşmaktadır. Prince villaları ise 14 adettir. Bunlar 3 oda ve 1 salondan oluşmaktadır. Bu villalardan herhangi birini alana[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni yapmakta olduğumuz 1 oda 1 salondan oluşan Doğan Güneş evlerinden birini ücretsiz veriyoruz. Vatandaşımızı 1 ev parasıyla 2 ev sahibi yapıyoruz."

Rıdvan Eşin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kampanyanın 1 hafta önce başladığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu sürede 10 villa sattıklarını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] villaların fiyatlarının kampanya başlamadan önceki fiyatlarla aynı olduğunu ve 220 bin TL’den satışa çıkarıldığını ifade etti.
Eşin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kampanyanın 1 ay süreceğini sözlerine ekledi.

AA


Saat: 15:09

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2