Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Ekonomi - Finans - Borsa (https://seversintabi.com/ekonomi-finans-borsa/)
-   -   Turkcell numarada kârlı çıkacak (https://seversintabi.com/ekonomi-finans-borsa/36014-turkcell-numarada-karli-cikacak.html)

ceyLin 7 February 2009 19:55

Turkcell numarada kârlı çıkacak
 
Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 2008 sonu itibariyle toplam abone sayılarının yüzde 5 artışla 37 milyona ulaştığını belirterek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Avrupa'nın en büyük operatörler sıralamasında ikinci sırada yer almaya devam ettiklerini söyledi. Öztürkler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] '2008'in son çeyreğine bakarsak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu dönemde 650 bin net abone kazandık. Bütün yıl içinde 1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]6 milyon net abone aldık' diyerek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] son çeyrekteki net abone sayısı artışında yeni aboneliklerin oranının daha fazla olduğunu kaydetti.
FATURALIDA ÖNEMLİ GELİŞME
Özellikle dördüncü çeyrekte faturalı hatlarda önemli bir gelişme sağladıklarını belirten Öztürkler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 'Bu dönemdeki net abone kazanımının yüzde 43'ünü faturalı hatlar oluşturuyor. 2001'den bu yana tek bir çeyrekte kazanılan en yüksek toplam faturalı abone rakamı 2008 dördüncü çeyreğinde oldu' dedi. Numara Taşınabilirliği sürecinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu işten artıda çıkmaya devam etmenin kendileri için önemli olduğunu kaydeden Öztürkler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu süreçte abonelerine ses ve data dışında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] marka işbirlikleriyle yaptıkları tekliflerle yıllık 120 milyon TL'lik ilave değer yarattıklarını dile getirdi.


Saat: 08:27

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2