Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Ekonomi - Finans - Borsa (https://seversintabi.com/ekonomi-finans-borsa/)
-   -   Google'de çalışanlara uygulanacak kriz önlemleri... (https://seversintabi.com/ekonomi-finans-borsa/4546-googlede-calisanlara-uygulanacak-kriz-onlemleri.html)

eLanuR 8 November 2008 11:30

Google'de çalışanlara uygulanacak kriz önlemleri...
 
Arama motoru Google'ın New York ofisinde çalışanlar, harcama kesintisi ve verimlilik artırma kapsamında yeni getirilen kurallar uyarınca bundan böyle öğlen ve akşam yemeklerinin süresini 2 saatten bir buçuk saate çekecek.

Bu hafta başında şirket yönetimi tarafından yayınlanan bir duyuruyla açıklanan yeni plan kapsamında çalışanların kahvaltı süresi de 90 dakikadan yarım saate çekildi.

'Öğleden sonra çay servisi' uygulamasını da kaldıran yetkililer, akşam yemeğini evlerine götüren çalışanlarına da, geç saatlere kadar çalışan iş arkadaşlarının hakkına saygı duymaları uyarısında bulundu.

Yakın zamanda çalışanlara, 'en sevdikleri atıştırmalıklar'ın bir listesini çıkartacak olan şirket yönetimi, çalışanlara ücretsiz olan bu ürünlerin bir bölümünü de kaldıracak.

Bu yıl hisseleri yüzde 48 değer kaybeden firmanın, küresel mali kriz nedeniyle bütçesini dengede tutmaya çalıştığı belirtiliyor.


Saat: 20:16

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2