Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Erkeklere Özel (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/)
-   -   2008’in En Şık Erkekleri (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/27635-2008-en-sik-erkekleri.html)

ceyLin 9 January 2009 21:02

2008’in En Şık Erkekleri
 
2008’in en şık erkekleri

Esquire dergisi tarafından derlenen listede, futbol, politika, sinema ve gazetecilik gibi mesleklerden erkekler, kıyafet seçimlerinden ötürü sıralandılar.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
İlk sırada İngiltere Milli takımının İtalyan antrenörü Fabio Capello, kendine özgü stili olduğu gerekçesiyle seçildi. Zaten milliyetinden dolayı ister istemez iyi giyim konusunda diğerlerinden öncelikli olacağı beklentisi vardı.

2008’in en şıklarında Fabio Capello’dan sonra ikinciliği BBC’den Jeremy Paxman alırken, üçüncü başkan adayı Barack Obama oldu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Fabio Capello, Jeremy Paxman ve Barack Obama

Dördüncülüğü İtalyan işadamı ve FIAT’ın genç patronlarından Lapo Elkann alırken, rap yıldızı Lupe Fiasco beşinci oldu. Sotheby’s Sanat Galerisi Başkanı Tobias Meyer altıncı, Marks&Spencer’in Başkanı Stuart Rose yedinci, İngiliz aktör Christian Bale sekizinci, Kent Dükü Michael dokuzuncu ve çevreci David Mayer de Rotschild onuncu sırada yer aldı.

Derginin moda direktörüCatherine Hayward “Güçlü erkekler kendilerini nasıl giydireceklerini biliyorlar ve genellikle aynı görüntüye sadık kalıyorlar” diyor


Saat: 15:33

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2