Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Erkeklere Özel (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/)
-   -   Ralph Lauren Black Label İlkbahar Yaz Erkek Giyim (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/52591-ralph-lauren-black-label-ilkbahar-yaz-erkek-giyim.html)

Yorgun Yürek 5 May 2009 16:54

Ralph Lauren Black Label İlkbahar Yaz Erkek Giyim
 
Black Label[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ralph Lauren’in keskin hatlı takım elbiseler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ceketler ve ince detaylarla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şık ve sofistike kıyafetlerden oluşan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] modernle klasiği birleştiren bir serisi. Black Label İlkbahar Yaz 2009 Erkek Koleksiyonu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] lüks kentli görünümünü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iddialı renk paletleriyle tamamlayan bir koleksiyon olmuş. Ralph Lauren’in bu ikonik serisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ince keten ve pamuklu kumaşlardan oluşan zengin detaylarla çeşitlendirilmiş.

Pop art figürler ve grafik baskılar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cool kentli erkek modasını yansıtıyor. Deri ve nikel detaylar ile zenginleştirilmiş ceketler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] paraşüt kumaşından trençkot ve parkalar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] skinny kot pantolonlar 2009 ilkbahar yaz erkek koleksiyonunun önde gelen trendleri. Kıyafetlere siyah[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyaz ve gümüş renkleri hakim. Siyah kamuflaj kotlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] naylon ceketler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] örgü kravatlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] siyah deriden motorsiklet eldivenleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şehirli asi erkekler için. Şortları ise bu yaz daha kısalmış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] spor tarzda ve bol cepli olarak göreceğiz.

Bu arada Ralph Lauren[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 2009 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “İlkbahar 2009 Koleksiyonu şaşırtıcı şıklığı temsil ediyor. Sofistike[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] modern ve baştan aşağı keyifli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]” demiş.






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 09:28

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2