Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Erkeklere Özel (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/)
-   -   Erkekten Karısına İnanılmaz Kahvaltı.. (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/56591-erkekten-karisina-inanilmaz-kahvalti.html)

Yorgun Yürek 4 June 2009 06:58

Erkekten Karısına İnanılmaz Kahvaltı..
 
Evliliğin ilk sabahında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] koca erkenden kalkıp sabah kahvaltısı hazırlar. Kahvaltının zengin ve ihtişamlı olması için kolları sıvar.

İlk baharın güneşli bir gününde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] oturduğu dairenin balkonunda masayı çiçeklerle süsleyerek işe koyulur.

Ocakta çay demlenirken domatesleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salatalıkları itina ile doğrar. Peyniri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zeytini yağı balı reçeli kaymağı ve daha bir sürü çeşidi masanın üstüne güzelce dizer.

Hanı derler ya bir tek kuş sütü eksik." Aynen öyle...

Sakin bir pazar sabahında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] itina ile hazırlanmış harika bir sabah kahvaltısı.

Karnı tok olanın bile iştahını kabartacak cinsten...
Yatmakta olan yeni gelin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kocasının yaptıklarından habersiz mışıl mışıl uyumasına devam eder.

Koca gayet kibar bir vaziyette karısını uyandırır ve kahvaltının hazır olduğunu söyler.

Yeni gelin uykusundan kalkar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] lavaboya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra hava almak için balkona çıkar bir de ne görsün?.. İtina ile hazırlanmış muhteşem bir kahvaltı .

Gördüklerine inanamaz. Bir erkeğin bu kadar centilmen ve becerikli olmasına şaşırıp kalır. Kocasının bu davranışı karşısında nasıl teşekkür edeceğini bilemez.





Karı-koca birlikte kahvaltı masasına oturduktan sonra koca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karısının gözlerinin içine bakarak; "Karıcığım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bundan sonra sabah kahvaltılarını böyle istiyorum"...

ŞaHin 4 June 2009 07:53

Cevap: Erkekten Karısına İnanılmaz Kahvaltı..
 
evlenesim geldi valllaaaaa dermişimmmm hahahahaaaaa

Berdush 6 June 2009 16:52

Cevap: Erkekten Karısına İnanılmaz Kahvaltı..
 
Şahin sana katılıyorum : ))

Yorgun Yürek 6 June 2009 17:10

Cevap: Erkekten Karısına İnanılmaz Kahvaltı..
 
E EvLenin ozaman Size Bir Mani Yok:D


Saat: 14:58

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2