Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Erkeklere Özel (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/)
-   -   Erkekler de yanar (https://seversintabi.com/erkeklere-ozel/77190-erkekler-de-yanar.html)

Syst3m 14 September 2009 18:53

Erkekler de yanar
 
“Saçlarım nasıl görünüyor acaba”
Kızlar saçlarının iyi görünüp görünmediğine çok önem verirler. Emin ol[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] erkekler de en az kızlar kadar bunu sorun yaparlar. Eğer okuldaki erkek arkadaşlarını şöyle bir incelersen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pek çoğunun elinin sürekli saçında olduğunu fark edersin. Kakülleriyle oynarlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] jöleyi kafalarına boca ederler ve hep[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynanın karşısına geçip kendilerini seyrederler. Sadece bizler gibi çevrelerindekine “saçım nasıl görünüyor” diye sormazlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o kadar.



“Param yok[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yüzden de hiç keyfim yok”
“Sevgilim neden beni sinemaya götürmüyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] neden hep okulda görüşmek zorunda kalıyoruz” gibi kaprisler yaparken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir kere daha düşünmelisin. Çünkü belki o da bunları yapmak istiyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ama cebindeki paraya güvenemiyordur. Düşün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o da babasından aldığı harçlıklarla idare ediyor sonuçta. Biraz daha anlayışlı olmalısın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çünkü asla sana parasının olmadığını söylemeyecektir. Teklifini yap[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ama çok da ısrarcı olma.



“Kız arkadaşıma nasıl ‘seni seviyorum’ diyebilirim”

Senin aklındaki en büyük soru[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “acaba beni seviyor mu” değil mi? Bu sözcükleri onun ağzından duymak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bazen gerçekten çok zor olabilir. Çünkü erkekler bu konuda pek başarılı değiller. Sana olan sevgisini daha farklı şekillerde gösterecektir. Eğer hep yanındaysa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seni sürekli arıyor ve görmek istiyorsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu seni seviyor anlamına gelir. Zaten sözcüklerin ne önemi var ki!


“Kızlar benim hakkımda ne düşünüyor acaba”

Erkekler ve kızların ortak noktalarından biridir bu. İki taraf da birbirinin dikkatini çekebilmek için elinden geleni yapar. O yüzden hoşlandığın çocuk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] senin ona karşı ne hissettiğini öğrenmek için emin ol deliriyor. Sorun şu ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] diğer kızların da onun hakkında ne düşündüğünü merak ediyor. İşte[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu noktada birazcık ayrılıyoruz. Sen sadece onun ne düşündüğünü önemsiyorsun çünkü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




“Ya şakalarıma gülmezlerse”

İlgi çekmenin değişik yöntemleri var. Erkekler de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] komik olmaya çalışarak herkesin dikkatini çekmek isterler. Hatta bu işi biraz fazla abartan tipler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çok fazla zorladıkları için komik olmak yerine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rahatsız edici bile olabilirler. Eğer bir çocuktan gerçekten hoşlanıyorsan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onun şakalarını biraz dikkate almaya çalışmalısın.

PaMuq 14 September 2009 18:59

Cevap: Erkekler de yanar
 
aaaa bura erkelere özlemiş yanlış geldim çıkış kapısı neredeydi :)

MeCNuN 14 September 2009 19:00

Cevap: Erkekler de yanar
 
waLla ben bunLarı taqmıOrum takıOrumda değeR weRdiğim iSin içinde oLunca takıOrum ki o değer weRdiğim yoK Simdi :D:D:D


Saat: 13:43

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2