Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   İştahı azaltmanın yolu (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/10370-istahi-azaltmanin-yolu.html)

ceyLin 25 November 2008 14:10

İştahı azaltmanın yolu
 
At kuyruğu bitkisi idrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.
Maydanoz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.
Adaçayı zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.
Fesleğen vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.
Kekik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve aaaabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.
Civanperçemi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tatlıya karşı iştahı keser[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ağır yemeklerin tadını hafifletir.
Biberiye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kan dolaşımını hızlandırır[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.
Tere[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.
Sinameki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.
Balık otu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.


Saat: 07:45

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2