Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   Plasmalite ile epilasyon Şenol Ak Güzellik Merkezinde (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/11607-plasmalite-ile-epilasyon-senol-ak-guzellik-merkezinde.html)

usteknoloji 29 November 2008 10:21

Plasmalite ile epilasyon Şenol Ak Güzellik Merkezinde
 
Merhaba,

Mevcut tüylerinizden kalici olarak ipl ve lazer epilasyonla kurtulabilirsiniz. Ancak piyasadaki her cihaz bu is için uygun degildir. Çünkü birçok çesit ipl ya da lazer cihazi bulunmakta olup, etkinlikleri arasinda çok farkliliklar vardir.

Merkezimizde kullandigimiz Plasmalite FPL ile ince tüyler, koyu tenli kisiler, bronz tenliler, yüz bölgesi gibi ince tüy ihtiva eden bölgeler, diger cihazlarla tedavi sansi olmayan kisiler de basarili bir sekilde tedavi görebilmektedir.

Lazer epilasyon uygulamasi ile killarin bitmesi uygulanan bölgedeki killarin rengi, kalinligi, kisinin hormonal dengesi, yasi gibi bir çok etkene bagli olarak farklilik gösterir. Seans aralari yapilan bölgeye göre degismekle birlikte ortalama 4 - 8 haftadir.

Ayrintili bilgi için merkezimizi arayarak bize ulasabilirsiniz. Yeni açılış nedeni ile fiyatlarımız indirimlidir.

Plasmalite FPL kalıcı epilasyonda gelinen son nokta. Test atışları için merkezimizde sizleri ücretsiz olarak ağırlamaktan memnun oluruz.

US Teknoloji referansı ile yapacağınız müracaatlarda %20 ayrıca bayrama kadar olan paket satışlarımızda da extra %20 indirim kazanacaksınız.



Saygılarımızla,
Şenol Ak Güzellik Salonu
Rumeli Cad. Suzibey Apt. No:14/1 Nişantaşı
Tel : 212 240 4140
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 09:03

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2