Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   Endolift ile 10 yaş gençleşin (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/14144-endolift-ile-10-yas-genclesin.html)

eLanuR 6 December 2008 13:29

Endolift ile 10 yaş gençleşin
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Son dönemde estetik gündeminde sık sık karşımıza çıkan ve ameliyatsız yüz germe yöntemi olarak birçok kadının yüzünü güldüren ameliyatsız tekniklere bir yenisi eklendi; endolift...






Yöntemi Op.Dr. Tunç Tiryaki'den anlatıyor...

Yüzdeki yaşlanma nasıl gerçekleşiyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hangi tekniklerle yüz gençleştiriliyor?
Yaş ilerledikçe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücut ve yüz boşalarak yumuşak dokusunu kaybediyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kemikler eriyor. Bunlara bir de yer çekiminin etkisi eklendiğinde sarkma meydana geliyor. Erimenin çözümü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaybolan dokuyu yerine koymak yani doldurmak.

Sarkmanın tedavisi ise açık; sarkan deriyi keserek alacaksınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonra da yüzü yukarı çekeceksiniz.

Veya bunları bir yere asmanız gerekiyor. Teknikte kullanılan ipler de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iplerin yerleştirilmesi yöntemi de sürekli gelişti ve değişti. Ancak kesinlikle belirtmek isterim ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiçbir şekilde keserek yapılan yöntemin yerini tutmuyor.

Deride belirgin ölçüde sarkma varsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onu keserek almak zorundasınız. Ayrıca bilinen diğer bir gerçek ise ataçlama diye bilinen eski teknikler de yetersiz kalıyor.

Endolift tekniği yüzün hangi noktalarında uygulanıyor?
Kaşı asacaksak saç içinden giriyoruz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yanağı yukarı çekmek istiyorsak şakaklardan asıyoruz. Çenede ise kulak arkasından giriyoruz.

Endolift tekniği için doğru hastalar kim?
Bize gelen önemli bir hasta grubu var. Örneğin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir kadın 40 yaşında ve problemli. Ancak kesseniz kesemezsiniz. Çünkü kesilecek kadar deri fazlası yok. Biz bu hastalarımıza yakın zamana kadar "biraz bekleyin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarkma iyice belirginleştiğinde ameliyat olursunuz" diyorduk.


Saat: 10:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2