Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   Kadınlar 'manken' gibi olmak istiyor (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/14149-kadinlar-manken-gibi-olmak-istiyor.html)

eLanuR 6 December 2008 13:31

Kadınlar 'manken' gibi olmak istiyor
 
Kadınların güzel olmak konusundaki en önemli korkularının yaşlanmak ve selülit olduğunu biliyor muydunuz?

İnternette kadın ve moda sitelerini ziyaret eden kadınlar arasında yapılan araştırmada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en fazla "Manken gibi bir vücuda nasıl sahip olunur?" bölümünün tıklandığı belirlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muammer Kaya'nın yaptığı araştırmaya göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ilgili siteleri "tıklayan" kadınlar arasında yapılan ölçümlemede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Manken gibi bir vücuda nasıl sahip olunur?" bölümünü 7 bin 71 kişi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Kırışıklıklar nasıl engellenir?" bölümünü 5 bin 248 kişi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Epilasyon" bölümünü 3 bin 782 kişi inceledi.

Kadınların güzel olmak veya kalmak konusundaki en önemli korkularının da sırasıyla kırışıklık (yaşlanmak)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kıl-tüy ve selülit olduğu saptandı.


Saat: 10:09

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2