Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   Güzellikte yeni trend: Fosil (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/14156-guzellikte-yeni-trend-fosil.html)

eLanuR 6 December 2008 13:34

Güzellikte yeni trend: Fosil
 
Güzelliğine düşkün kadınlar artık daha sıkı bir vücuda kavuşmak için fosilden medet ummaya başladı!

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte çeşitli yöntemlerle selülitsiz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha diri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha sıkı bir vücudun hayalini kuran kadınlar Almanya'nın güneyinde gittikçe artan oksijen yetersizliği nedeni ile zaman içerisinde tamamen yok olan denizin dibindeki kalıntıların oluştuğu fosile umut bağladı.

Estetisyen Nurdan Saat bu bakımın özelliğini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Güney Almanya’nın batık denizlerinden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayvan bitkilerin fosilleşmiş hali. Oksijen yetersizliğinden dibe çöküp orada fosilleşiyorlar. Taşlaşıyor. Bunlar denizden çıkarılıyor. Daha sonra öğütülerek vücut bakımlarında kullanılıyor” dedi.

Posidonien kayalarından elde edilen bu fosilin yüzde 15 oranında ‘taş yağı' içerdiği termik özelliklerini bundan elde ettiği belirtildi. Fosil özellikle kuru[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yağlı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yorgun ve gevşek cilde canlılık kazandırmak için kullanılıyor. Tüm vücut jelatinle kaplanarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özel bir su yatağında titreşim ve ısı yardımı ile fosil çamurunun kuruması bekleniyor. Sıcak su içeren yatak ile ilgili estetisyen Saat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Haliyle kişi hem sıcak suda çamuru vücutta kurutuyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] toksin atıyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücudu sıkıştırıyor. Aynı zamanda su yatağında yattığı için yer çekiminden 20 dakika kadar uzak kalıyor ve vücudunu dinlendiriyor” dedi.

Fosil ile güzelleşmeye çalışan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücudundaki sarkmalardan yakınan 25 yaşındaki grafiker Pınar Akın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] toz haline getirilmiş fosili[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir miktar ılık su ile karıştırılarak vücuduna sürerken titreşimli sıcak su yatağına uzandı. Pınar Akın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Sürülürken soğuktu ama şuanda vücudumda gerginlik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ferahlama ve sıkılaşma hissediyorum” dedi.

Turizmci Güneş Aliçavuşoğlu ise yaklaşık 3 aydan bu yana fosili vücuduna sürdürdüğünü söyledi. Babasının maden mühendisi olduğunu belirten Aliçavuşoğlu bu terimlere alışkın olduğunu ancak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fosille güzelleşeceğini aklından geçirmediğini söyledi.

Fosil bakımının en büyük özelliğinin ürünün doğal olması olduğunu belirten Nurdan Saat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Sonuçta bu ürün batık denizlerden çıkartılıyor ve fosilimiz kum haline getiriliyor. Bu bakımı hiçbir şekilde katkı maddesi koymadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğal halini öğüterek uyguluyoruz. Haliyle doğal vitamin ve mineraller[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücuda aktive olduğu için kişinin vücudundaki eksik olan mineralleri tamamlıyoruz” diye konuştu.

Fosil bakımı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıcaktan dolayı varisi olan ve tansiyon hastalarına önerilmiyor. Aynı fosil bakımı yüze de uygulanabiliyor. Haftada 1 kez yatırılması önerilen fosil bakımının tek seansının ücreti ise 100 YTL.


Saat: 07:05

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2