Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   Yosunlu Vücut Bakımı (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/14158-yosunlu-vucut-bakimi.html)

eLanuR 6 December 2008 13:34

Yosunlu Vücut Bakımı
 
Diyet yapmadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aç kalmadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eziyet çekmeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] günde sadece bir saat ayırarak vücuttaki fazla yağlardan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] selülitlerden kurtulmak mümkün.

Parafin ve yosun çamuruyla gerçekleştirilen zayıflama seansları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cildin kurumasını ve vücutta toksit maddelerin birikmesini engelliyor.

Hastalar 45 dakika parafine sarılıp bekletiliyor. Ardından 15 dakika makine ve 15 dakika el masajı ile yağlar kırılıp yumuşatılıyor. Portakal kabuğunu andıran selilütlerin başdüşmanı olan bu yöntemle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 10 seansta iki beden ve beş kilo zayıflamak mümkün. Yosun tedavisi ise 1 saat sürüyor. Tedavi vücuda sürülen selülit giderici ampulün mikro ses dalgalarıyla vücuda yedirilmesiyle başlıyor. Ardından sıkılaştırıcı ve zehir çekici özel yosun vücuda sürülüyor ve vücut folyo ile sarılıyor. Yarım saat bekletildikten sonra yosun vücuttan temizleniyor ve masaja geçiliyor. 10 seanslık bir program sonucu istenilen sonuca ulaşmak mümkün oluyor


Saat: 15:02

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2