Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Evlilik ve cinsel yaşam (https://seversintabi.com/evlilik-ve-cinsel-yasam/)
-   -   Çiftlerin Evlenmeden Önce Birbirlerine Sormaları Gereken Önemli Sorular (https://seversintabi.com/evlilik-ve-cinsel-yasam/10430-ciftlerin-evlenmeden-once-birbirlerine-sormalari-gereken-onemli-sorular.html)

ceyLin 25 November 2008 15:37

Çiftlerin Evlenmeden Önce Birbirlerine Sormaları Gereken Önemli Sorular
 
New York Times[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ilişki uzmanlarına danıştı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çiftlerin evlenmeden önce birbirlerine sorması gereken soruları belirledi. Son pişmanlık neye yarar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

1. Çocuk isteyip istemediğimizi konuştuk mu? İstiyorsak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuğa öncelikli ilgiyi kim gösterecek?

2. Birbirimizin mali yükümlülüklerinden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iktisadi hedeflerimizden haberdar mıyız? Para harcama ve biriktirme konusunda fikirlerimiz uyuşuyor mu?

3. Evin idaresini nasıl yürüteceğimizi konuştuk mu? Hangi ev işini kimin yapacağını netleştirdik mi?

4. Fiziksel ve ruhsal olarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sağlık geçmişlerimizi apaçık paylaştık mı?

5. Müstakbel eşim benim arzuladığım kadar sevgi dolu mu?

6. Rahatça ve çok açık olarak cinsel ihtiyaçlarımızı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tercihlerimizi ve korkularımızı konuşabiliyor muyuz?

7. Yatak odasında televizyon olacak mı?

8. Birbirimizi gerçekten dinliyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] diğerinin fikir ve şikâyetlerini göz önüne alabiliyor muyuz?

9. Birbirimizin ruhani ihtiyaçları ve inançlarını yeterince anladık mı? Çocuklarımızın nasıl bir dini/ ahlaki eğitimden geçeceğini açıklığa kavuşturduk mu?

10. Birbirimizin arkadaşlarını seviyor ve onlara saygı duyuyor muyuz?

11. Birbirimizin ailelerine gereken değeri veriyor ve saygı duyuyor muyuz? Herhangi birimiz diğerinin ailesinin ilişkiye müdahale edeceğine dair endişe duyuyor mu?

12. Benim ailem seni rahatsız edecek ne yapıyor?

13. Evliliğimiz süresince[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] senin ya da benim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] asla vazgeçmeye hazır olmadığımız bir şey var mı?

14. İçimizden biri mesleki açıdan terfi sayılabilecek şekilde başka bir şehirden teklif alırsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] taşınmaya hazırlıklı mıyız?

15. Birbirimizin evliliğe inancından bir şüphemiz var mı? Ne tür zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu bağın zarar görmeyeceğinden emin miyiz?
window.google_render_ad();


Saat: 11:47

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2