Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Fenerbahçe (https://seversintabi.com/fenerbahce/)
-   -   Dede nin hayali!! (https://seversintabi.com/fenerbahce/1004-dede-nin-hayali.html)

LayLayLoM 25 September 2008 13:34

Dede nin hayali!!
 
Dede'nin hayali!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
EKLENME TARİHİ : 25.9.2008

2 yıllık kontratının sonuna kadar kalacağını ifade eden Aragones, “Fenerbahçe´yi şampiyon yapıp, futbolu bırakmak istiyorum” dedi.

Yönetime teşekkür
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, tek düşüncesinin takımını şampiyon yapıp, aktif futbol hayatını noktalamak olduğunu açıkladı. İspanya’nın As Gazetesi’ne konuşan tecrübeli hoca, Fenerbahçe ile olan 2 yıllık sözleşmesini dolduracağını kaydederek, şunları söyledi: “Türkiye’deki dönemimi tamamladıktan sonra düşüncem futbolu bırakmak. Ama önce Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istiyorum. Türk takımının bana tanıdığı şansı kabul ettim. Bana gösterdikleri güven için teşekkür ediyorum.”

‘Mükemmel bir broş’
“Bu güvene şampiyonlukla yanıt vermek istiyorum. Bu, kariyerim için mükemmel bir broş olur. Bunu elde etme yolunda inancım büyük.” Şu anda tek düşüncesinin sakat 6 futbolcusunun iyileşmesi olduğunu dile getiren Aragones, “Uyum ve iletişim sorunlarından kaynaklanan karmaşık bir başlangıcın ardından Türkiye Ligi’nde ve Şampiyonlar Ligi’nde hızlı bir şekilde toparlanacağımıza olan inancım tam. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak güzel. Sakatların iyileşmesinden sonra yükselişe geçeceğimize inanıyorum” dedi.


fanatik


Saat: 21:32

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2