Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Formula (https://seversintabi.com/formula/)
-   -   Adam Carroll Formula1'de yarışmak istiyor (https://seversintabi.com/formula/20532-adam-carroll-formula1de-yarismak-istiyor.html)

ALfoNsO 24 December 2008 04:55

Adam Carroll Formula1'de yarışmak istiyor
 
A1GP pilotu Adam Carrol bir gün Formula1'de yarışabilmeyi çok istediğini söyledi. Daha önce GP2'de yarışan ve şu an İrlanda A1GP Takımında bulunan Carroll, bu sezon müthiş bir performans göstermesine rağmen tek hedefi olan Formula1 de yarışmanın hala çok zor olduğuna değindi.


İngiliz The Sun gazatesine konuşan Carroll: "Formula1 de yarışabilmek her zaman son derece zor olmuştur.Orası pilotların geldikten sonra uzun süre yarıştıkları küçük bir dünya.Ve fırsatlar oldukça sınırlı.Renault ve Red Bull'un pilot yetiştirme programlarıda imkanları sınırlıyor." dedi.

"Bu yüzden mantıklı olmak zorundasınız.Şu anda A1GP'de yarışmaktan çok büyük keyif alıyorum ve bu şampiyonayı kazanmak için her türlü çabayı ortaya koyacağım.Ve bu beni çok mutlu eder.Umarım buradan iyi anılarla ayrılabilirim ve Formula1 için önemli bir basamak daha çıkmış olurum.Bu şu anki ana hedefim.Umarım başarabilirim.Ve kolay kolay vazgeçmeyeceğim."


Saat: 06:41

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2