Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Galatasaray (https://seversintabi.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray günlüğü (https://seversintabi.com/galatasaray/18024-galatasaray-gunlugu.html)

ALfoNsO 14 December 2008 21:17

Galatasaray günlüğü
 
Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Servet için Marsilya´dan resmi teklif aldıkları yönündeki haberleri yalanladı.

Üstünel: Servet için teklif yok
Sarı-Kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Servet için Marsilya’dan resmi teklif aldıkları yönündeki haberleri yalanladı. Galatasaray.org’a konuşan genç yönetici, “Bazı medya organlarında Servet Çetin’e yapılan transfer teklifleri ile ilgili tarafımdan açıklandığı iddia edilen bazı haberler yer almaktadır. Hiçbir medya mensubuna bu yönde bir açıklamam olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadesini kullandı.

Sakatlarda son durum
Gençlerbirliği maçında dizine darbe alan Volkan ile Mehmet Güven tedavi edildi. Baros sağ aşil tendonundaki, Aydın ise sol dizindeki ağrı nedeniyle kontrol altında tutuldu. Karşılaşmanın ardından sağ dizinde ağrı hisseden Barış’ın MR’ı çekilirken, durumunun çok ciddi olmadığı anlaşıldı. Emre Güngör salonda, Sabri ile Alparslan fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Murat, Hasan Şaş, Serkan Çalık ve Uğur’un rehabilitasyon çalışmaları da sürüyor.
‘Mutlu yıllar Emre Aşık...’
Sarı-Kırmızılı ekibin mevcut kadrosundaki en tecrübeli isim olan Emre Aşık, dün 35. doğum gününü kutladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde, “Emre Aşık’ın 35. yaş gününde kendisini kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam dileriz” denildi. Ayrıca tesislerde mini bir sürpriz parti yapıldığı öğrenildi.
Aslan’da derbi provası başladı
Gençlerbirliği’ni 3-1’lik skorla deviren Cim Bom, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya’daki idmanda, Başkent’te ilk 11’de yer alan oyunculara yenileme çalışması uygulanırken, diğer futbolcular teknik bir çalışma yaptı.
Galatasaray’da iki gün izin
Yeniden şampiyonluk potasına girerek moral bulan Galatasaray’da, teknik direktör Michael Skibbe oyuncularına 2 gün izin verdi. Sarı-Kırmızılılar, bugün ve yarını dinlenerek geçirecek. Derbi provası salı günü saat 17.00’de başlayacak.
Sergen’den jübile sitemi
Dört büyük takımda da forma giyen Sergen Yalçın’dan, Adnan Polat’a jübile sitemi... Futbolu bıraktıktan sonra yorumcu olan Yalçın, 14 Ocak’ta jübile yapmak istediğini, Beşiktaş’ın kendisine destek verdiğini ve konuyu Polat’la görüştüğünü ifade ederek, “Bana söz verdi, ama defalarca aramama rağmen ulaşamadım. Sonra 1 ay da Adnan Sezgin beni oyaladı. Bu yüzden jübile yaza kaldı. Kendilerine yakıştıramadım” yorumunu yaptı.


Saat: 22:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2