Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Galatasaray (https://seversintabi.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray, GSYİAD ve LÖSEV Çocuklar için Buluştu (https://seversintabi.com/galatasaray/67999-galatasaray-gsyiad-ve-losev-cocuklar-icin-bulustu.html)

UstA 2 August 2009 17:16

Galatasaray, GSYİAD ve LÖSEV Çocuklar için Buluştu
 
Galatasaray, GSYİAD ve LÖSEV Çocuklar için Buluştu



Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) ve Lösemili Çocuklar Vakfı'nı (LÖSEV) bir araya getiren yeni sosyal sorumluluk projesi, dün gece düzenlenen bir kokteylle tanıtıldı.
GSYİAD Lokali'nde düzenlenen kokteyle, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Kılıç ve Metin Karakaya, GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, Galatasaray Bayan Basketbol Bölüm Direktörü Mihriban Oğuz, Takım Menajeri Müge Erdem, oyuncularımız Işıl Alben ile Esra Şencebe, LÖSEV İstanbul Koordinatörü Zuhal Ön'ün yanı sıra futbol takımımızdan Arda Turan katıldı.
Gecede ilk olarak söz alan İsmail Sarıkaya, kız basketbol takımımızın bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak istediğini ve GSYİAD olarak buna destek vermekten çok mutlu olduklarını söyledi.
Zuhal Ön ise "İlklerin takımı Galatasaray ile birçok ilke imza atan LÖSEV"in bu projede yan yana geldiğini vurgularken, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'larda LÖSEV yararına ürünler satılmaya başladığını hatırlattı ve kız basketbol takımımızın da desteğiyle işbirliğinin büyüdüğünü söyledi. Zuhal Ön, "Tüm çocuklarımız adına Galatasaray'a teşekkür ederiz" dedi.
Daha sonra bayan basketbol takımımız kürsüye geldi. Mihriban Oğuz, proje kapsamında her ay bir oyuncumuzun LÖSEV için çocuklara ablalık yapacağını, LÖSEV bünyesindeki çocukların basketbol maçlarına geleceğini ve oyuncularımızın LÖSEV'i ziyaret ederek lösemili çocuklara destek olacağını açıkladı.
Sadece Işıl Alben ve Esra Şencebe hayranlarının dikkatini bile lösemiye yöneltmenin büyük bir adım olacağından örnek veren Mihriban Oğuz, projeye GSYİAD'ın desteğinden dolayı teşekkür etti ve "GSYİAD ile başladığımız hiçbir iş yarım kalmadı" dedi.
Son olarak Sinan Kılıç, Galatasaray Spor Kulübü'nün böyle bir organizasyonda yer almasından gurur duyduklarını vurgularken, emeği geçenlere Başkan Adnan Polat adına da teşekkür etti.
Geceye katılan LÖSEV'li çocuklar, oyuncularımız Işıl Alben, Esra Şencebe ve Arda Turan'la tanışıp fotoğraf çektirdiler.


Saat: 12:09

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2