Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Gazetelerden Manşetler (https://seversintabi.com/gazetelerden-mansetler/)
-   -   Üzmez’i kurtaran rapora itiraz /AKŞAM (https://seversintabi.com/gazetelerden-mansetler/3270-uzmez-i-kurtaran-rapora-itiraz-aksam.html)

eLanuR 31 October 2008 20:37

Üzmez’i kurtaran rapora itiraz /AKŞAM
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] BURSA’da 14 yaşındaki B.Ç.’ye ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklanan ve Adli Tıp Kurumu’nun verdiği rapor sayesinde tahliye edilen Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez’e kötü haber. Önceki gün “Adli tıp raporuna itiraz hakkımız var’’ diyen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, B.Ç.’yi koruma altına alan Bursa Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine çalışma yapılması talimatını verdi. Talimat doğrultusunda müdürlükçe görevlendirilen 6 kişilik heyet, olayın süreciyle ilgili kurumun edindiği bilgi ve belgelerle dava dosyası üzerinde inceleme yapıyor. Kurum İstanbul Adli Tıp Kurumunun raporunun örneğini almak üzere Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesine de başvurdu. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nun Adli Tıp’tan verilen B.Ç.’nin ‘beden ve ruh sağlığının bozulmadığı’ yönündeki rapora bugün itiraz etmesi bekleniyor.

Babalardan suç duyurusu

İSTANBUL’da Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 4 çocuk babası İslam İleri ile 2 çocuk babası Sadettin İnsar, Hüseyin Üzmez hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılığa ellerinde Türk bayrağı olan çocuklarıyla gelen İslam İleri, “Hüseyin Üzmez hakkında verilen karara toplum, kız çocukları babaları ve cumhuriyet yurttaşları olarak itiraz ediyoruz” dedi


Saat: 01:37

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2