Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Gece Sesleri (https://seversintabi.com/gece-sesleri/)
-   -   Gece Sesleri Dizisi 20. Bölüm Özeti (https://seversintabi.com/gece-sesleri/66101-gece-sesleri-dizisi-20-bolum-ozeti.html)

Syst3m 25 July 2009 15:22

Gece Sesleri Dizisi 20. Bölüm Özeti
 
Yağız’ın Tehditlerinin Sonu Yoktur…
Aslı’yla Yağız’ın evlilik haberiyle bütün Ortaçlı ailesi sarsılır. Özellikle Rengigül, kızı Aslı’nın kendisinden habersiz evlenmesine oldukça sinirlenir. Aslı’nın bu ani evlilikle ilgili yaptığı açıklamalar annesine hiç inandırıcı gelmez. Anne ile kızın arası iyice açılır.
Yağız, Aslı’ya verdiği sözü tutarak mahkemede Seyhan’ın özgür kalması için gerekli ifadeyi verir. Fakat sevgilisini tamamen kaybeden Seyhan serbest bırakılmasının sevincini bir türlü yaşayamaz.
Sultan Hanım ise oğlu Yusuf’un ölümünü hala kabullenememiş, şuurunu yitirmiş bir haldedir. Sultan Hanım’ın kendini bilmez halleri en çok Yağız’ın işine gelir, meydan artık ona kalacaktır. Ancak bu sefer her zamankinden daha dikkatli olması gerekecektir. Hapisten çıkan Seyhan’a gerçekleri anlatmaması için Aslı’yı bir şekilde engellemek zorundadır. Aslı’yı annesi Rengigül’ün hayatını öne sürerek tehdit eder. Bu evlilik Aslı için zor günlerin başlangıcı olacaktır.


Saat: 23:20

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2