Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Siirt'te, 1 Yılda 149 Kişi Uyuşturucudan Gözaltına Alındı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/10301-siirtte-1-yilda-149-kisi-uyusturucudan-gozaltina-alindi.html)

ceyLin 25 November 2008 12:36

Siirt'te, 1 Yılda 149 Kişi Uyuşturucudan Gözaltına Alındı
 
Siirt Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ile mücadele konusunda 1 yıldaki 72 ayrı operasyonda 149 kişiyi gözaltını aldıklarını söyledi.

Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaptığı açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımının engellenmesine ve gençliği tehdit eden torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik başlatılan çalışmalarda önemli başarılar elde edildiğini ifade etti.

Siirt'te torbacı ve sokakta sarma olarak adlandırılan sokak satıcılarına göz açtırmadıklarını anlatan Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Yapılan operasyonlar neticesinde ilimizde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve sokak satışları engellenmiştir. Ayrıca yapılan operasyonlar haricinde madde kullanımı ve bağımlılığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilimsel bir yaklaşımla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sosyal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kültürel[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ekonomik ve psikolojik yönden hassas bir şekilde ele alınmıştır. Çok yönlü boyutları ile mücadele yöntemlerinin geliştirilmesi ve uygulanması için madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadelede Siirt eylem planı hayata geçirilmiştir." diye konuştu.

2008 yılında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında büyük başarılara imza attıklarını dile getiren Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Operasyonlarımızda 214 kilo eroin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 152 kilo esrar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 317 uyarıcı hap[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 13 ton 740 kilo kaçak çay ve 66 bin 749 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Bu mücadelemiz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynı kararlılıkla ve azimle devam etmektedir." şeklinde konuştu.

(CİHAN)


Saat: 21:07

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2