Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   İzmirgaz'dan Dolandırıcı Uyarısı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/10302-izmirgazdan-dolandirici-uyarisi.html)

ceyLin 25 November 2008 12:38

İzmirgaz'dan Dolandırıcı Uyarısı
 
İzmir'de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] abonelerini yetkisiz kişi ve kurumlara karşı dikkatli olmaları konusunda ikaz etti.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] son zamanlarda bazı gerçek ve tüzel kişiler tarafından İzmirgaz'ın bilgisi dışında doğalgaz abonelerinden fatura ödemesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] icra takibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ihbarname ve benzer isimler altında bilgi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] belge ve para istendiğinin tespit edildiği belirtildi.

Vatandaşların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu tür kişi ve kurumlara karşı dikkatli olması gerektiği vurgulanan açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "İzmirgaz'ın bilgisi dışında özel bir anlaşmaya dayanmadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] söz konusu işyerleri ya da kişiler tarafından yapılan işlemlerden doğabilecek risklerden ve oluşabilecek zararlardan dolayı firmanın herhangi bir sorumluluğu bulunmayacaktır. Muhtemel problemlerin önlenmesi açısından abonelerin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu tür kişi ya da kurumlara kimlik sorması[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] herhangi bir ad altında para ya da belge vermemesi gerekiyor. Şüpheli durumlarda İzmirgaz'ın 444 33 35 numaralı çağrı merkezine ya da 449 39 39 numaralı telefonuna bilgi verilebilir." denildi.

(CİHAN)


Saat: 15:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2