Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   'Çocuğunuza Mussolini Adını Verin Parayı Alın' (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/10319-cocugunuza-mussolini-adini-verin-parayi-alin.html)

ceyLin 25 November 2008 12:43

'Çocuğunuza Mussolini Adını Verin Parayı Alın'
 
İtalya'da aşırı sağcı bir parti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuklarına İtalyan diktatör Mussolini ya da karısının adını verenlere 1500 avro nakit para vadetti.

Movimento Sociale-Fiamma Tricolore (MS-FT) adlı aşırı sağcı parti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuklarına Mussolini'nin ön adı olan Benito'yu ya da karısının adı Rachele'i koyan ailelere para teklif etmelerinde faşist ya da ırkçı bir yan olmadığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu isimleri yalnızca hoş bulduklarını iddia etti.

Parti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] verecekleri parayla ailelerin çocuklarına yiyecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] giysi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beşik gibi ürünler satın almalarını istediklerini belirtti.

Nakit para teşvikinin İtalya'nın güneyindeki 5 bölgede uygulamada olduğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bölgenin düşük doğum oranının artmasına yardımcı olmayı planladığı savunuldu.


Saat: 12:47

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2