Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Babacığım Sana Kim Bakacak? (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/28026-babacigim-sana-kim-bakacak.html)

ceyLin 10 January 2009 15:23

Babacığım Sana Kim Bakacak?
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Babacığım sana kim bakacak?

Küçük Alev, 2.5 yıllık hapis cezasını çekmek için hapishaneye götürülen felçli babasının arkasından çaresizce gözyaşı döktü.



Erzincan'da yaşayan Metin O., bir süre önce küçük yaştaki bir kızın kaçırılma olayında yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle mahkemelik oldu. Dava sürerken iş için İstanbul'a giden Metin O. maganda kurşunuyla yaralandıktan sonra felç oldu. Memleketine dönen Metin, bir süre sonra gelen acı haberle sarsıldı. Mahkeme talihsiz adamı, dava sebebiyle 2.5 yıl hapse mahkum etti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Cezasını çekmek üzere evinden polis ve sağlık görevlileri eşliğinde sedye ile çıkarılan Metin O., ambulansa konuldu. Metin O.'nun götürülmesini eşi Asiye, annesi Felek O., kızkardeşi Reyhan Ş. ve 4 çocuğu gözyaşı dökerek izledi. Küçük Alev ise babasının hasretine dayanamayacağını belirterek, "Babacığım sana orada kim bakacak?" diye ağladı.



Saat: 09:54

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2