Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Gelişimizin Ergenekon'la ilgisi yok (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/28851-gelisimizin-ergenekonla-ilgisi-yok.html)

ceyLin 12 January 2009 15:40

Gelişimizin Ergenekon'la ilgisi yok
 
Adliyenin ve Bakanlığın genel işleri sebebiyle geldik.
12 Ocak 2009
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Bu tür (Ankara'ya) mutat gelişlerimizi son günlerde gündemdeki olaylarla birleştirmeye çalışıyorlar. Adliyenin ve Bakanlığın genel işleri sebebiyle geldik'' dedi.

Engin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bugün bazı gazetelerde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılarla ilgili inceleme başlatıldığı ve Başsavcı Engin'in bu kapsamda Ankara'ya çağrıldığı'' yönündeki haberlerle ilgili telefonla gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mutat görüşmeler yapmak üzere 10-15 günde bir Ankara'ya geldiğini ifade eden Engin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Bu tür mutat gelişlerimizi son günlerde gündemdeki olaylarla birleştirmeye çalışıyorlar. Özel bir sebepten dolayı gelmiş değiliz. Adliyenin ve Bakanlığın genel işleri sebebiyle geldik'' diye konuştu.

''Savcı Zekeriya Öz hakkında inceleme söz konusu mu?'' sorusuna Engin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Hayır. Bu konuda bir bilgim yok'' yanıtını verdi.
AA


Saat: 22:12

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2