Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Bugün Filistin için okullarda saygı duruşu (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/29161-bugun-filistin-icin-okullarda-saygi-durusu.html)

ceyLin 13 January 2009 09:09

Bugün Filistin için okullarda saygı duruşu
 
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayatını kaybeden Filistinliler için bugün okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını istedi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Çelik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] konuya ilişkin yayımladığı genelgede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İsrail'in 17 gündür süren saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden yüzlerce Filistinli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özelikle de çocuklar ve öğrenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması talimatını verdi.

Çelik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] genelgede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şunları kaydetti:

"İlk ve ortaöğretim kurumlarında 13 Ocak 2009 Salı günü saat 11.00'de tüm sınıflarda veya toplu olarak gerçekleştirilecek saygı duruşu ile Filistin'de yaşanan zulüm telin edilirken Filistin halkı ile de dayanışma sergilenecektir.

Ayrıca ilk ve ortaöğretim kurumlarında 'Filistin'de insanlık dramı" konulu bir resim ve kompozisyon yarışması düzenlenecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dereceye girenler ülkemizde ve yurtdışında çeşitli platformlarda sergilenerek kamuoyunda gerekli duyarlılığın sağlanmasına katkıda bulunulacaktır."


Saat: 18:11

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2