Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Suikastları 'kıskaç' planı önledi (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/29434-suikastlari-kiskac-plani-onledi.html)

ceyLin 13 January 2009 14:06

Suikastları 'kıskaç' planı önledi
 
İbrahimŞahin'in evinde bulunan listedeki 12 isme düzenlenecek suikastleri polisin 'kıskaç' planı önledi. Örgütün üst düzey yönetiminden gelen aralarında 2 Ermeni cemaati lideri ile 2 Alevi derneği başkanının da bulunduğu hedefteki 12 isme yönelik şifreli saldırı emirlerini çözen polis[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önce bu isimleri korumaya aldı. Ardından teknik ve fiziki takibe alınan Şahin'in çok yakını ile örgüte haber elemanı yerleştirildi.

OLAY ÇÖZÜLDÜ
Teknik ve fiziki takibin yanı sıra Şahin'in çok yakınında bulunan haber elemanının da verdiği bilgiler sayesinde 29 Mart yerel seçimleri öncesi ülkede kaos ortamı yaratmayı amaçlayan suikastler önlendi. Ancak Şahin ve ekibi ikinci bir planı devreye sokmaya çalıştı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bunun üzerine polis[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] operasyon tarihini öne aldı ve 10. dalga operasyona start aldı. Bu takipler sırasında polis[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] örgütün üst yönetiminde bulunan isimlerin 8. dalganın ardından İbrahim Şahin ile direk irtibata geçtiğini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kriptolu konuşmalar yaptığını belirledi. Dedektifler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kriptoları çözünce sabotaj ve suikast talimatlarını da çözmüş oldu.



Saat: 23:37

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2