Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Kartepe sömestr tatiline hazır (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/29925-kartepe-somestr-tatiline-hazir.html)

ceyLin 14 January 2009 21:12

Kartepe sömestr tatiline hazır
 
Kartepe Kayak Merkezi'nde sömestr tatilinde gelecek konuklar için hazırlıklar tamamlandı.

Kayak tutkunları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bin 700 metre zirvede bembeyaz bir düşe yolculuğa çıkacak. Aileler ve çocukları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] atlı kızak ve atlarla adeta beyaz bir örtü üzerinde seyahat edecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kar motoru ve ATV araçlarıyla tabiatı keşfedecek.

Kartepe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kayağa yeni başlayacak öğrenciler için de tam bir fırsat sunuyor. İstanbul'a yakınlığının yanı sıra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] profesyonel hocalar eğitiminde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] baby liftte çocukların kısa bir sürede kayak sporunu öğrenebilecek. Ayrıca Resort Kartepe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuklara başka fırsatlar da hazırladı. Çocuklar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bakıcının da bulunduğu çocuk odasında çok güzel anlar yaşayacak. Ayrıca animasyon gösterileri onları daha da eğlendirecek. Gündüz çocuk sinemasında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] keyifli bir seyir yaşayacaklar.

Okulların yarıyıl tatiline az bir süre kala özel bir hazırlık yaptıklarını belirten The Green Park Hotel Medya İletişim Koordinatörü Birol Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] konaklama fiyatları konusunda şunları söyledi: "Tek kişilik odalarda hafta içi 300 hafta sonu 350 TL[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çift kişilik odalar hafta içi 400 hafta sonu 480 TL olacak."


Saat: 17:24

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2