Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Hafta sonu hava nasıl olacak? (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30341-hafta-sonu-hava-nasil-olacak.html)

ceyLin 16 January 2009 20:46

Hafta sonu hava nasıl olacak?
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ege[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Batı Akdeniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İç Anadolu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Batı Karadeniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Samsun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çorum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malatya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Erzincan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tunceli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gaziantep[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kilis ve Adıyaman çevrelerinde yağmur ve sağanak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gece saatlerinden iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Güney ve Kıyı Ege (İzmir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Muğla ve Denizli) ile Batı Akdeniz'de (Antalya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Isparta ve Burdur) kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kars[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ağrı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Iğdır ve Ardahan) ile Sivas ve
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çevrelerinde sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı yurdun batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşam saatlerinden sonra yurdun kuzey batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerde hafif arasıra orta kuvvette[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabah saatlerinde Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşam saatlerinden sonra marmara'da kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara: Parçalı çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] batısı (Edirne[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kırklareli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çanakkale ve Gökçeada) ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kıyı Ege ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Güney ve Kıyı Ege'de (İzmir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Aydın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Muğla ve Denizli) kuvvetli olması bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Batı Akdeniz ile akşam saatlerinde bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Antalya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı zamanla çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öğle saatlerinden itibaren batısı (Ankara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Eskişehir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kırıkkale[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Konya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kırşehir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Aksaray ve Karaman)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşam saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağmurlu geçecek. sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda (Sivas ve
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]) buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşam saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağmur[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zamanla iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde (Bolu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Karabük ve Kastamonu) buzlanma ve don olayı görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zamanla Orta Karadeniz çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gece saatlerinden sonra Samsun ve Çorum çevreleri yağmur ve karla karışık yağmurlu geçecek. sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde (Çorum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tokat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gümüşhane ve Bayburt) buzlanma ve don olayı görülecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zamanala batısı çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşam saatlerinde Malatya çevreleri ile yarın (Cumartesi )sabah saatlerinde batısı (Malatya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Elazığ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Erzincan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Tunceli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bingöl çevreleri)karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzeydoğusunda (Erzurum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kars[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ağrı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Iğdır ve Ardahan) sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zamanala batısı çok bulutlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşam saatlerinde batısı (Gaziantep[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kilis ve Adıyaman) yağmurlu geçecek. sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda (Diyarbakır ve Batman) buzlanma ve don olayı görülecek.


Saat: 00:08

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2