Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Ardahan'da gökmen çapan atso başkanlığına aday (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30627-ardahanda-gokmen-capan-atso-baskanligina-aday.html)

ceyLin 18 January 2009 20:35

Ardahan'da gökmen çapan atso başkanlığına aday
 
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)'nın 8 Şubat'ta yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Çapan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seçilmesi halinde ATSO'da kökten bir değişim ve yenilik gerçekleştireceklerini açıkladı.

ATSO Başkanı seçilmesi durumunda Ardahan sanayicisinin ve tüccarının sorunlarıyla çok yakından ilgileneceğini söyleyen Çapan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ATSO'ya yeni bir hizmet binasının şart olduğunu vurguladı. ATSO'ya yeni ve modern bir hizmet binası yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğinin altını çizen Çapan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ticaret Odası üyelerinden destek istedi. Gençlerin önünün açılmasını isteyen Çapan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Büyüklerimden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] artık gençlerin önünü açmalarını ve tüm ticaret odası üyelerinden genç ve yenilikçi insanlara destek olmalarını rica ediyorum. Gençlerin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ticaret odasını çok ilerilere taşıyacak eğitime[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ticari tecrübeye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] heyecana sahip olduklarını düşünüyorum. Bu nedenle Ardahanlılara seslenmek istiyorum; lütfen ATSO'ya sahip çıkmamız için biz gençlere şans verin ve ekibimize katılın. Ardahan'ın ortak bir akla ihtiyacı var[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gelin bu aklı hep beraber oluşturalım. Ticaret Odası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ardahan'ımızın ufkunu açsın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] üniversitemizin hızlıca kurulması için rektörümüze yardımcı olsun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sınır ticaretini hızlandırsın. Ama lütfen bu çok önemli kurum atıl kalmasın." dedi.

Çok kaliteli bir ekibi olduğunu dile getiren Çapan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Gelin hep beraber koşalım; ekip olalım. Bu işler ekip işidir. Ekibimizde çok kaliteli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gerçekten Ardahan'da ve ilçelerinde iş yapan sanayici ve iş adamı arkadaşlar vardır. Lütfen hiç olmazsa bu sefer bu benim adamımdır[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu sağcıdır; bu solcudur[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hesabı yapmadan ellerimizi vicdanımıza koyarak oy kullanalım. Başkanlık yarışına giren tüm arkadaşlardan rica ediyorum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu seçimleri tüm siyasi ve ideolojik düşüncelerden uzak tutarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seviyeyi düşürmeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birbirimizi kırmadan gerçekleştirelim. Seçimlerden sonra kaybetsek bile yönetimde yer alalım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] odamıza katkı sağlayalım. Böylece bu seçimin kaybedeni olmasın kazanan hepimiz ve Ardahanımız olsun." diye sözlerini tamamladı. (CİHAN)


Saat: 14:17

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2