Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Kayseri polisinden üniversite öğrencilerine aşure ikramı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30628-kayseri-polisinden-universite-ogrencilerine-asure-ikrami.html)

ceyLin 18 January 2009 20:36

Kayseri polisinden üniversite öğrencilerine aşure ikramı
 
Kayseri'de polis[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Cuma namazı sonrası Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde üniversite öğrencilerine aşure dağıttı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından "Muharrem Ayı ve Aşure Günü' dolayısıyla Üniversite Cami önünde Cuma namazı sonrası aşure etkinliği düzenlendi. Polisler tarafından hazırlanan aşure yine polisler tarafından öğrencilere ikram edildi.

Toplum Destekli Büro Amirliğinden Komiser Yardımcısı Metin Diler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aşure gününün Türk ve Müslüman dünyasının önemli bir kültür öğesi olduğunu belirtti. Emniyet teşkilatı olarak suçla mücadele kadar sosyal aktivitelerde gerçekleştirdiklerini belirten Diler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Kent merkezinde farklı sivil toplum örgütleri tarafından dağıtılan bu kutsal yemeği biz de üniversite öğrencilerine ikram etmeyi planladık. Çalışmamızı üniversite yönetimini sunduk. Onlarda kabul edince 6 bin kişilik aşure hazırladık. Bu çalışmayla insanlarımıza polisin farklı yönlerini de göstererek polis-vatandaş ilişkilerini geliştirmeyi amaçladık. Emniyetin bir bürosu olarak bizim zaten görevimiz toplumsal yaşamda ortaya çıkan problemlerin altında yatan nedenleri bulmaya çalışarak suçla etkin bir mücadele sağlayan ve bütün bunların neticesinde de sosyal alandaki yaşam kalitesini artırma anlayışıdır." dedi. (CİHAN)


Saat: 23:49

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2